Door deze seks standjes krijg je als vrouw sneller een orgasme.

Gepubliceerd op 22 oktober 2022 om 17:14

Dat mannen sneller tot een hoogtepunt komen tijdens de seks is bekend. Maar voor vrouwen is dat anders.  Krijg je niet altijd een orgasme tijdens de seks? Dan zou je een van deze standjes kunnen proberen: ze kunnen de kans vergroten op een orgasme. Het is in ieder geval het proberen waard, toch? 

  

  1. Lepeltje-Lepeltje.

Ga zo liggen dat je partner de grote lepel is en laat hem van achteren in je komen. Misschien voelt het eerst wat ongemakkelijk, maar oefening baart kunst. Wat dit standje zo fijn maakt, is dat hij makkelijk bij je borsten en vagina kan komen. Of jijzelf natuurlijk.  

  

  1. Schildpad

Jij ligt op je buik en houd je benen bij elkaar. Je partner gaat op zijn knieën zitten en zet aan elke zijde van je benen een knie. Daarna kan hij kiezen: hij komt in je terwijl hij zijn torso overeind houdt of hij gaat met zijn bovenlichaam op je liggen. Dat laatste maakt het standje nog intiemer. 

  

  1. Cowgirl

Neem jij graag de leiding? Dan moet je dit standje echt proberen. Je kunt namelijk precies bepalen hoe hard en snel het gaat. Ga bovenop je partner, die languit op zijn rug ligt, zitten en beweeg op en neer. Je kunt rechtop blijven zitten, maar ook voorover buigen. Met dit standje kan hij diep in je komen, wat betekent dat hij makkelijker de goede plekjes raakt. 

  

  1. Missionaris 2.0

De missionaris kent iedereen wel en kan soms een beetje saai zijn. Je kunt hem makkelijk upgraden door een kussen onder je billen te leggen. Doordat je onderlichaam een stukje kantelt, komt de man gelijk een stuk dieper. Om het standje nog een extra boost te geven, kun je je benen ook om zijn middel klemmen. 

  

  1. The stand

Bij dit standje laat je je partner naast het bed staan en ga zelf met je rug op de rand van het bed liggen. Kies nu een van de missionaris-standjes 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.