Erotic Candle.

Sinds een aantal maanden hebben we een samenwerking met Erotic Candle.  Jacoline maakt kaarsen en verkoopt die voornamelijk op beurzen, Zo hebben we elkaar ook ontmoet op de Kamasutra beurs. 

Maar een deel van de kaarsen zijn nu dus ook bij ons op de site te koop. 

Komende tijd staan ze op de volgende beurzen:

7,8, en 9 april op Erotic World in  Kopenhagen (Valby Hallen)

20,21,22 en 23 april op Kamasutra beurs in Utrecht.

9,10 en 11 juni op Erotix in Mons (Bergen)

 

 

Even voorstellen

Wij zijn Lex en Danielle, de eigenaren van Lovebunny.nl. We zijn deze webshop begonnen omdat we vinden dat seks en speeltjes uit de taboe sfeer moet. Zelf zijn we ook nog steeds aan het experimenteren in ons seksleven. Seks moet je van genieten en speeltjes zijn een leuke toevoeging. En als seks niet fijn is vanwege lichamelijke ongemakken (bijvoorbeeld vaginale droogte door de overgang) dan is er bijvoorbeeld glijmiddel. Ook dat is geen ramp.  Wij vinden het belangrijk dat er voldoende keuze is in producten. Heb je vragen of als je een ander product of merk wil dan op onze site, laat het ons weten en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.  

Lees meer »

Wel of geen beha dragen?

Is het dragen van een beha nu wel of niet nodig? Leen Steyaert (borstweefseltherapeut) zegt: Er wordt gezegd dat je borsten gaan hangen zonder beha, maar dat is helemaal niet waar. 

Lees meer »

Door deze seks standjes krijg je als vrouw sneller een orgasme.

Dat mannen sneller tot een hoogtepunt komen tijdens de seks is bekend. Maar voor vrouwen is dat anders.  Krijg je niet altijd een orgasme tijdens de seks? Dan zou je een van deze standjes kunnen proberen: ze kunnen de kans vergroten op een orgasme. Het is in ieder geval het proberen waard, toch? 

Lees meer »